Skarv og Fiskehejre

Dagens runde gik endnu en gang rundt om Jægerstien.

Der var fire skarv der sad til tørre på pælene ved Bybæk, og der var også nogle få hvinænder, samt en enkelt sølvmåge at se, der var naturligvis flere måger og krager ved Bybækkens udløb.

Der sad også en fiskehejre på et ben og lurede ved den lille dam, der ligger ved Bybækken bag banen.

Fiskehejre 569mm FF blænde 6,3 – 1/200sek – ISO 3200 beskåret

Lyset var ikke for godt men hæderligt, desværre er der ikke meget lys, når man er inde i en grantykning, hvor jeg opdagede en fuglekonge, desværre er fotos ikke værd at se på, da de er taget med en 600mm linse og ISO 6400, og alligevel er jeg droppet ned på 1/50 sek

Og det giver bare ikke gode skarpe fotos håndholdt.

Fuglekonge 600mm FF blænde 6,3 – 1/50sek – ISO 6400 beskåret

Jeg så også en Musvåge mellem træerne, og det lykkedes mig også at forsøge at tage et foto, men der var for mange grene mellem musvågen og mig, desuden kunne jeg ikke få en kort lukketid, så fotoet er uskarpt og rystet endnu værre end fuglekongen.

Hilsen HHM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.