Opdateringer af HHM-Photo.dk

Hej alle, der vil blive en pause i opdateringer etc., da jeg er nød til at lave lidt vedligehold på min PC, i det kommende stykke tid.

Dette vil bl.a. omfatte, at jeg skal have afmonteret nogle af min drev, samt genindstallere Windows, dette medfører, at jeg skal have alle mine programmer til at køre igen, samt mailprogrammer og hvad der ellers sådan benyttes på en PC.

Dette tager mig nogle dages intenst arbejde, så jeg har ikke overskud til de mere eller mindre daglige opdateringer.

Jeg vil samtidigt opfordre alle til at støtte Ukraines kamp for frihed.

Dette kan ske, ved for eksempel at skrive indlæg på de sociale medier, der fordømmer Ruslands aggression, boykotte Russiske varer, boykotte alle Russiske sports og kulturelle tiltag, samt lægge pres på Idrætsforbund og lignende.

Hilsen HHM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.